Friday, March 25, 2011

~1, 2 MINGGU YANG XBERAPA BESTTTTT~

mmng sngt xbest minggu nie, sebelum nie dan maybe selepas nie JUGAK

byk menda kne settlekan plus PERLU study mcm nak gila untuk TEST yang bakal menjelma next week
*sighhhhhhhhhhhhh...

semua orang MERUNGUT
nape hidup semester nie bagai nak gila????

bru2 nie aku ade pergi CAREER TALK
aku mmng xske career2 talk ni
yelaaa
ia sngt meMOTIVATE aku untuk menjawat jawatan ENGINEERRR soon
owh
tue bukan NUR AMIZA laa klu nak jadi ENGINEER

mmng aku dah bertekad sngttt2
aku xkan membazirkan hidup aku dengan menGILAkan diri lagi selepas 2012 nnti
cukuplah aku dah jadi GILA tym belajar nie
huhu

seriusly
penat sngt
otak dan physical badan dah xseiring lagi
apa yg otak pk dah xsama dengan apa yg anggota badan lakukan
huhu

CONTOHNYE
otak aku pk nak studyyyyyy
tapi bleh plak kan badan pergi panjat katil
huhu

macam mna nak hargai hidup kalau hari2 mcm MAYAT HIDUP kann
makan xsempat nk kenyang
rehat xsempat nak habis lelah
tido xcukup lena
bwah mata pun dah hitam
kulit pun dah kering
nak reply msg pun pk dua tiga kali
adakah aku akan tua sebelom smpai waktunyer???????
huhu
jangan2

skank nie
aku sngt2 berazam 
aku akn pilih keje yg btol2 aku ske nanti
xkiralah kje apa
biarlah salary tak mencecah RM++++
asalkan 
aku hepi buat kje tu
huhu

3 comments:

  1. haha....maseh sakinahhhh...nanti aku ceta aku ske spe lakk ek...hehe

    ReplyDelete